MİTİNG GİBİ MAZBATA TÖRENİ

  24 Haziran genel seçimlerinde AK Parti'den 27’nci dönem Bilecik Milletvekili seçilen Selim Yağcı yüksek bir katılımla mazbatasını aldı.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
28 Haziran 2018 Perşembe 14:34
2628 Okunma
MİTİNG GİBİ  MAZBATA TÖRENİ

  24 Haziran genel seçimlerinde AK Parti'den 27’nci dönem Bilecik Milletvekili seçilen Selim Yağcı yüksek bir katılımla mazbatasını aldı.

AK  Parti binası önünde toplanan ve aralarında Milletvekili Yağcı, eşi Fatma Yağcı, Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can ve eşi Nesrin Can, AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, ilçe ve belde belediye başkanları il ve belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili buradan yürüyerek Cumhuriyet Meydanı üzerinden Bilecik Adliyesine geldikler.

 "Seçimin sağduyulu geçmesinde katkıda bulunan tüm partililere ve adaylara teşekkür ediyorum"

  Mazbata teslimi öncesi konuşan Bilecik Ağır Ceza Reisi ve İl Seçim Seçim Kurulu Başkanı olan Kamil Kaya, 24 Haziran’da bir seçim yapıldı ve sükunetle ve Bilecik'e yakışır şekilde sonuçlandığını belirterek, "Ben kazanan milletvekili adayımızı tebrik ediyorum. Seçim sürecinde seçimin huzur ve güven içerisinde yürümesi ve yürütülmesi konusunda emeği ve katkıları olan bütün kamu görevlilerine, emniyet mensuplarına, güvenlik güçlerine ben buradan teşekkürlerimi sunuyorum.

 Yine bu şekilde seçimin yürütülmesinde sağ duyulu tavırlarıyla seçimin bu şekilde atlatılmasına katkıda bulunan tüm partililere ve adaylara teşekkür ediyorum. Bundan sonraki dönemde milletvekili seçilen tüm adaylarımıza ve şuanda organizasyonu kendisi için yaptığımız Selim Yağcı’ya milletvekilliği hayatı sürecinde başarılar diliyorum. Bu görevin kendisine ailesine ve özellikle Bilecik’e, Bilecik halkına hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

  "Şeffaf bir seçimi gerçekleştirdiler"

  AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı ise; Bilecik’in her zaman birlik beraberlik hamurunun karıldığı topraklar olduğunu söyleyerek, "24 Haziran seçimleri birliğimize beraberliğimize kardeşliğimize yakışır bir şekilde geçti. Tabi seçimleri seçim kurulları yönetti. Ben seçim kurulu başkanımız, ağır ceza reisimizin şahsında tüm seçim kurullarında görev alan üyelerimizi, çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz.

 Çok düzenli objektif kriterlere uygun adaletli şeffaf bir seçimi gerçekleştirdiler. Yıllardır bu seçimlerde görev almış bir insan olarak bu görevin ne kadar hassas ve önemli olduğunu da biliyorum. Kendilerine bu çalışmaları sebebiyle ilim ve kendim adına partim adına teşekkür ediyorum" dedi.

  Konuşmaların ardından Yağcı, mazbatasını Bilecik Ağır Ceza Reisi Kaya'nın elinden aldı.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle