MİLLETVEKİLİ ADAYI ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

İYİ Parti Bilecik 2'nci sıra milletvekili adayı Batuhan Atalay, adaylıktan çekildiği açıklarken, "Sıralama önemli değil fakat bir bayanla yola çıkmak isterdim" dedi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
23 Mayıs 2018 Çarşamba 12:10
2451 Okunma
MİLLETVEKİLİ ADAYI ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ
banner15
banner18

 İYİ Parti Bilecik 2'nci sıra milletvekili adayı Batuhan Atalay, adaylıktan çekildiği açıklarken, "Sıralama önemli değil fakat bir bayanla yola çıkmak isterdim" dedi.

  Bilecik'in Bozüyük ilçesinde ikamet eden ve 21 Mayıs günü İYİ Parti Genel Merkezi'nin Yüksek Seçim Kurulu'na verdiği listede Bilecik'ten İYİ Parti 2'nci sıra milletvekili adayı gösterilen Batuhan Atalay şok bir kararla adaylıktan seçildiği açıkladı. Atalay, ideolojisine bağlı kalmanın kendisi için çok önemli olduğunu belirterek adaylıktan çekilme kararı aldığını söyledi. Atalay, "Beraber yola çıktığım gönül dostlarım,  abilerim, ablalarım, ideolojim gereği listede kadınları ve gençleri görmeyi umuyordum. Milletvekili adayı olarak gösterilmemden onur ve gurur duydum. Samimi olmak gerekirse sıramdan memnunum. Sıralama önemli değil fakat bir kadınla yola çıkmak isterdim. Genel merkezimizin takdiri bu yönde oldu. Tabi ki ben partimiz ve genel başkanımız adına çalışmaya devam edeceğim. Meral Akşener'i Cumhurbaşkanı yapacağız ve Allah'ın izniyle Bilecik'ten en az bir vekil göndereceğiz. Ben ise ideolojim gereği kadınları ve gençleri savunmaya devam edeceğim. İdeolojime bağlı kalmak benim için çok önemli bu nedenle 27'nci dönem milletvekilliği adaylığından çekilme kararı aldım. Partim adına ve inançlarım uğrunda çalışmayı sürdüreceğim” dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hamit 2018-05-23 13:06:22

o nasıl ideoloji lan öyle? oğlum çoluk çocukla yola çıkılır mı, rezil ediyorsunuz kendinizi bu sübyanlarla.

Avatar
Önder Uz 2018-05-24 15:07:24

sayın liderinin selahattin demirtaşı hapisten çıkaracağım demesi bu işin başlangıcı olmuştur .genç kardeşimi bu cesaretinden dolayı kutluyorum .

Avatar
kıvırtma 2018-05-23 15:02:11

anlayan anladı

Avatar
yavuz 2018-05-23 18:56:16

niye ki mesut abide karizmatik bir insandır.

Avatar
hamit seven 2018-05-23 19:07:33

hamit akilli ol laflari bil. sende bu cocuk dediğin cesur, adam gibi adamdaki yürekden zerre yok. gel ideoloji anlatiyim sana .. sabahdan aksama kadar

Avatar
iYi ki 2018-05-25 03:37:32

Türkçesi şu: yav 2. Sırayı birak ilk siranin bile şansi yok. Beyler ben kaçar :) çocuk kardeşimiz en doğrusunu yapmis

banner22

resim yükleresim yükleresim yükle