İYİ PARTİDEN GÖVDE GÖSTERİSİ

İYİ Parti Bilecik İl Başkanı Ahmet Gürses, mazbatasını alırken, törene çok sayıda partili katıldı. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
14 Mart 2018 Çarşamba 15:02
2934 Okunma
İYİ PARTİDEN GÖVDE  GÖSTERİSİ

 İYİ Parti Bilecik İl Başkanı Ahmet Gürses mazbatasını alırken, törene çok sayıda partili katıldı. 


 Geçtiğimiz günlerde Kültür Sitesi'nden yapılan İYİ Parti Bilecik İl Başkanlığı 1. Olağan Kongresinde kurucu il başkanı seçilen Ahmet Gürses mazbatasını aldı. Teyfikbey Caddesi üzerindeki İl Başkanlığı binasında toplanan kalabalık grup, Bilecik Adliye binasında yürüyerek gittiler.

 Burada Merkez İlçe Seçim Kurulu Müdürlüğü çalışanı tarafından mazbatasını alan Gürses, "4 ay önce Ankara'ya çağrıldık. Elimize bir A4 kağıdı verdiler.

  Dediler ki, 'Git Bilecik’te iyi insanları, iyi insanlar arasındaki cesur insanları bul ve İYİ Parti’yi kur' dediler. Bizde aldığımız bu görev ve yetkiyle 4 ay içerisinde tüm ilçelerimizle beraber partimizi kurduk. Bilecik’in iyi insanlarını ve cesur olanlarını bir araya getirdik. Milletimizin beklediği partimizi kurduk. Geçtiğimiz gün il kongremizi tamamlayıp mazbatamızı aldık.  

 Burada bu partiyi kuramazlar diyenlere en güzel cevap bu olsun. İstiklal Marşımızın şairi ilk sözünde hitap ederken, ‘Korkma’ diye seslenmişti. Biz o sese kulak verenleriz ve korkmuyoruz. Bundan sonra haksız yere koltuk işgalinde bulunanlar korksun bizden. İyiliğin hareketi başlamıştır ve bu yolun sonu mutlak zaferdir” dedi.


 

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kemal t. 2018-03-15 14:45:31

Bilecik siyasetinde mücadele şimdi başlıyor. bu kadro çok iş yapacak gibi.

banner22

resim yükleresim yükle