“I. ULUSAL ELEKTROKİMYA VE BİYOSENSÖR UYGULAMALARI ÇALIŞTAYI”

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) ev sahipliğinde “I. Ulusal Elektrokimya ve Biyosensör Uygulamaları Çalıştayı” çevrimiçi olarak düzenlendi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
04 Kasım 2021 Perşembe 12:34
45 Okunma
“I. ULUSAL ELEKTROKİMYA VE BİYOSENSÖR UYGULAMALARI ÇALIŞTAYI”

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) ev sahipliğinde “I. Ulusal Elektrokimya ve Biyosensör Uygulamaları Çalıştayı” çevrimiçi olarak düzenlendi.


BŞEÜ Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Kurban ve Düzenleme Kurulu adına Doç. Dr. Mesut Işık’ın açılış konuşmalarıyla başlayan çalşıştaya 153 katılımcı katıldı.

3 gün süren çalıştayda Türkiye ve Türkiye'de elektrokimya ve biyosensör alanında değerli bilimsel çalışmaları bulunan 18 farklı üniversiteden 29 bilim insanının teorik ve uygulamalı sunumlarını içeren oturumlar yer aldı.


Öte yandan biyosensör ve elektrokimyanın farklı alanlarındaki günümüz teknolojisi ve geleceğe yönelik uygulamaların değerlendirildiği sunumlar ile ilgili araştırmacılar bilgilendirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle