FUTBOL TAKIMI KUPAYLA DÖNDÜ

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Erkek Futbol Takımı, Antalya’da katıldığı ‘Üniversiteler Futbol 2. Lig Grup Birinciliği’ müsabakalarından kupayla döndü.  

18 Aralık 2018 Salı 16:00
269 Okunma
FUTBOL TAKIMI KUPAYLA DÖNDÜ

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Erkek Futbol Takımı, Antalya’da katıldığı ‘Üniversiteler Futbol 2. Lig Grup Birinciliği’ müsabakalarından kupayla döndü.  


  Beş takımın yer aldığı grupta 2 galibiyet ve 2 beraberlik alan ve tüm gruplar arasından maç kaybetmeyen tek takım olan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Erkek Futbol Takımı, 3 galibiyetle Adıyaman Üniversitesi’nin ardından grubunu 2’nci sırada tamamladı. Kadrosunda Bilecik amatör küme takımlarında forma giyen üniversite öğrencilerinin yer aldığı takım; B Grubunda Yalova Üniversitesi’ni 2-1, Uşak Üniversitesi’ni 3-1 yenip, Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesi’yle 1-1, Adıyaman Üniversitesi’yle de 2-2 berabere kaldı. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Erkek Futbol Takımı bu sonuçla Bilecik’e bir kupa kazandırmış oldu.


  Antrenörlüğünü Öğretim Görevlisi Emre Şenyüzlü’nün yaptığı Erkek Futbol Takımı, turnuvanın ardından Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş’ı makamında ziyaret etti. Rektör Taş’a ikincilik kupasını sunan sporcular, takımın turnuvaya katılması için destek veren rektörlerine teşekkür etti. Takım oyuncularıyla bir süre sohbet eden Rektör Taş ise sporcuların elde ettiği sonuçtan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Son Güncelleme: 18.12.2018 18:11
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
5 numara 2018-12-19 00:53:56

5 numara osmaneli maçında yaktın bizi be.

banner22

resim yükleresim yükle