ERASMUS BAŞVURUSU TAM PUANLA KABUL EDİLDİ

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nin (BŞEÜ) 2021-2027 dönemi için yaptığı “Erasmus Charter for Higher Education” (ECHE) başvurusu, Avrupa Komisyonu tarafından 100 tam puan ile derecelendirilerek kabul edildi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
01 Şubat 2021 Pazartesi 11:54
102 Okunma
ERASMUS  BAŞVURUSU  TAM PUANLA KABUL EDİLDİ
banner15

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nin (BŞEÜ) 2021-2027 dönemi için yaptığı “Erasmus Charter for Higher Education” (ECHE) başvurusu, Avrupa Komisyonu tarafından 100 tam puan ile derecelendirilerek kabul edildi.

BŞEÜ, önümüzdeki 7 yıl boyunca Erasmus+ ailesinin bir parçası olmaya devam edecek. Avrupa Komisyonu Erasmus+ programını kapsayan bu belge sayesinde Avrupa'daki yükseköğretim kurumları ile çok yönlü işbirliklerinin sürdürülmesi, BŞEÜ öğrencileri ile akademik ve idari personelinin sunulan olanaklardan faydalanması hedefleniyor.  

Yeni dönemde 26 milyar avronun üzerinde özel bir bütçe ile faaliyetlerini sürdürecek olan Erasmus+ programı, yalnızca daha kapsayıcı ve yenilikçi değil, aynı zamanda daha dijital ve daha yeşil projelere imkân sağlayacak. Dijitalleşmenin ve kağıtsız Erasmus sürecinin ön planda olacağı 7 yıllık bu dönemde dijital platformları etkin bir şekilde kullanmayı planlayan BŞEÜ, kâğıt ve zamandan tasarruf ederek çevreye daha duyarlı bir yaklaşım sergilemeyi ve Erasmus hareketlilik süreçlerinin kalitesini artırmayı hedefliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle