CHP’DEN GÖLPAZARI VE YENİPAZAR'DA GÖVDE GÖSTERİSİ

  CHP'nin Gölpazarı ve Yenipazar ilçelerindeki seçim bürosu açılışı gövde gösterisine dönüştü.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
30 Mayıs 2018 Çarşamba 13:29
735 Okunma
CHP’DEN GÖLPAZARI VE YENİPAZAR'DA GÖVDE GÖSTERİSİ
banner15

  CHP'nin Gölpazarı ve Yenipazar ilçelerindeki seçim bürosu açılışı gövde gösterisine dönüştü.

 TBMM Başkanvekili Yaşar Tüzün, İl Başkanı Metin Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan Gölpazarı’na ve çıkartma yaparak, 24 Haziran’da yapılacak seçimin önemine değindiler. CHP'nin Gölpazarı ilçesindeki seçim bürosu açılışında konuşan Tüzün, 24 Haziran’da tek adam zihniyetinden kurtulacaklarını belirtti. Gölpazarı’nın CHP’li bir belediye olduğu için üvey evlat muamelesi gördüğünü anlatan Tüzün sözlerine şöyle devam etti;

 “CHP iktidarında ilçemize 500 dönümlük tarımsal amaçlı Organize Sanayi Bölgesi kuracağız. Ayrıca köy turizmi ile ilgili de projelerimiz var. İlçemizin soğuk hava deposuna ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Bununla ilgili belediye başkanımızın girişimleri de oldu. İnşallah bizim iktidarımızda da bu sorun çözüme kavuşacak. Bir de AKP’lilerin sloganı ile bitmeyen aşk Vezirhan-Taraklı karayolumuz var. AKP aşkı bitmezse bu yol 70 sene daha bitmez ama bizim iktidarımızda en kısa süre içerisinde tamamlanacak. İlçemizde fakülte yerine kapalı cezaevi yapıldı. Bizim iktidarımızda ise cezaevi yerine fakülte gelecek.”

"TEK BİR KİŞİ 81 MİLYONLUK ÜLKEYİ TEK BAŞINA YÖNETMEK İSTİYOR"

Buradan Yenipazar ilçesindeki seçim bürosu açılışına geçen Tüzün, 24 Haziran seçimlerinde CHP'nin birinci parti olacağına inandığını ifade etti. Yenipazar halkın “Tamam, artık yeter” dediğini belirten Tüzün, "Tek bir kişinin 81 milyonluk ülkeyi tek başına yönetmek istiyor. Sandıkta hangi partili olursa olsun bütün vatandaşların ülkenin geleceği için oy kullanacak. Seçmenlerin barış, huzur, kardeşlik için oy vereceğine inanıyorum" dedi.

"TÜRKİYE'Yİ BİZ YÖNETECEĞİZ "

Tüzün, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile çok uzun yıllara dayanan dostluğu olduğunu, birlikte yıllarca CHP'de birlikte görev yaptıklarını belirterek, "24 Haziran Cumhurbaşkanı seçimleri sonrası birlikte üst düzeyde görev yapağımıza inanıyorum. Artık Türkiye'yi biz yöneteceğiz. CHP yönetecek" dedi.

  1 Haziran’da Muharrem İnce'nin Bilecik’te miting yapacağını hatırlatan Tüzün, 2015 seçimlerinde aldıkları oy oranlarını arttırmak zorunda olduklarını da belirterek Gölpazarı ve Yenipazar halkından da destek istedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle