CHP TAM KADRO SAHADA

  31 Mart günü yapılacak olan yerel seçimlerinde Bilecik’te en iddialı partilerinden biri olan CHP, seçim startını verdi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
07 Ocak 2019 Pazartesi 13:50
1207 Okunma
CHP TAM KADRO SAHADA

  31 Mart günü yapılacak olan yerel seçimlerinde Bilecik’te en iddialı partilerinden biri olan CHP, seçim startını verdi.

 CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, İl Başkanı Metin Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, Bilecik Belediye Başkan Adayı Semih Şahin, pazar pazarında pazarcı esnafı ile bir araya geldi. 

Esnafın ayrı sorunu vatandaşın ayrı sorunu olduğuna dikkat çeken Belediye Başkan Adayı Semih Şahin, "Maalesef gördüğümüz tablo içler acısı. Yiğit kuru soğana muhtaç olmuş durumda fakat vatandaş soğan alamayacak hale getirildi. İzlenen yanlış politikalar yüzünden ekonomik anlamda ülkenin hali ortada.

 31 Mart bu yanlış durumların çözülmesi için çok önemli bir tarih olacaktır. İnanıyorum ki Bilecik halkı en güzel cevabı sandıkta verecektir" dedi.

 Ayrıca, Şahin, 31 Mart gününe kadar sıkmadık el çalınmadık kapı bırakmayacaklarının altını çizerek, "Çalışmalarımız tam gaz devam edecek ve 31 Mart günü Bilecik’in sosyal demokrat belediyeye kavuşacak" dedi.

Son Güncelleme: 07.01.2019 14:26
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle