BŞEÜ’DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ), Ankara’da elim kazada hayatını kaybeden İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü ve Lisansüstü Enstitüsü Maliye Anabilim Dalı mezunu öğrencisi Burcu Sağlam için başsağlığı mesajı yayındaydı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
14 Aralık 2021 Salı 17:22
112 Okunma
BŞEÜ’DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ),  Ankara’da elim kazada hayatını kaybeden İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü ve Lisansüstü Enstitüsü Maliye Anabilim Dalı mezunu öğrencisi Burcu Sağlam için başsağlığı mesajı yayındaydı.  


  Bilecik Şeyh EdeBali Üniversitesi öğrencisi olan Burcu Sağlam Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti. Kazanın ardından üniversite yönetiminden bir başsağlığı mesajı yayımlayarak, “Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü ve Lisansüstü Enstitüsü Maliye Anabilim Dalı mezunu öğrencimiz Burcu Sağlam'ın aramızdan ayrılışının derin üzüntüsü içerisindeyiz. Merhumeye Allah’tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ailesine başsağlığı dileriz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle