BİSİKLET SÜRME ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi kampüsünde Genç Yeşilay Kulübü koordinesiyle 'YeşilBis' bisiklet sürme etkinliği gerçekleştirildi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
31 Aralık 2021 Cuma 14:32
59 Okunma
BİSİKLET SÜRME ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi kampüsünde Genç Yeşilay Kulübü koordinesiyle 'YeşilBis' bisiklet sürme etkinliği gerçekleştirildi.


Bağımlılıkla mücadele konusunda farkındalık oluşturmak ve sağlıklı yaşam için sporun önemini ön plana çıkarmak amacıyla ‘Bağımlılıktan uzak bir gelecek için 'Yeşilay adına pedal çevir’ sloganıyla Şeyh Edebali Üniversitesi, Genç Yeşilay Kulübünce etkinlik düzenlendi.

Etkinliğe Danışman Doç. Dr. Fadime Özdemir Koçak ve Yeşilay Bilecik Şube Başkanı, bisiklet sevdalıları ve Yeşilay gönüllüleri katıldı. Üniversitenin kampüsünde etkinliğe yoğun şekilde ilgi gösteren öğrenciler, düzenlenen programdan çok keyif aldıklarını belirterek programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle