BİLECİK'TE “ÇALIŞKAN KADIN VE KELEBEK ETKİSİ” KONFERANSI

  Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ve İdealist Türk Kadınları Kulübü tarafından “Çalışkan Kadın ve Kelebek Etkisi” konulu bir konferans düzenlenirken, katılım azlığı gözlerden kaçmadı.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
10 Mayıs 2018 Perşembe 15:19
825 Okunma
BİLECİK'TE “ÇALIŞKAN KADIN VE KELEBEK ETKİSİ”  KONFERANSI

  Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ve İdealist Türk Kadınları Kulübü tarafından “Çalışkan Kadın ve Kelebek Etkisi” konulu bir konferans düzenlenirken, katılımın azlığı gözlerden kaçmadı.

  Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinliğe, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Tarih Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Dilara Uslu, Sakarya Üniversitesi Kırkpınar Turizm Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Zuhal Erol ve öğrenciler katıldı.

  Konferansta açılış konuşması yapan Tarih Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Dilara Uslu, “Kadın Çalışmaları Uygulama Merkezi olarak düzenlediğimiz ilk etkinliğimiz. Programımız etkinliğin adına da yaraşır bir arkadaşların etkisiyle de aslında on yıla aşkın bir süre çalıştığım bir önceki kurumumda kurmuş olduğumuz samimiyetin bir tezahürüdür. Bizleri kırmayıp gelen Zuhal Erol’a ve şehir dışından gelen dostlara ayrıca teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

  Sakarya Üniversitesi Kırkpınar Turizm Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Zuhal Erol ise; “96 yılından beri eğitimler veriyorum. Özellikle özel şirketler ve kamuda da hemen bir sorarlar hocam sunumunuzu mail atar mısınız? Önemserler yani sunum olunca daha mı ağır oluyor ne oluyorsa.

 İnsan bir yere giderken nazlanmaz mı bende hiç öyle bir şey olmadı. Buluşmamıza vesile olan çok değerli dostum Dilara hocama da nazik daveti için çok teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

  Konferans, slayt gösterileriyle devam etti.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle