BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ FUTBOL TAKIMI ANTALYA’DA İKİNCİ OLDU

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu'nun düzenlemiş olduğu Üniversiteler Arası 2. Lig Futbol Müsabakalarına katılan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi futbol takımı oynadığı 5 maçın 4’ünü kazanarak turnuvayı ikinci bitirdi.

26 Aralık 2016 Pazartesi 10:30
1492 Okunma
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ FUTBOL TAKIMI ANTALYA’DA İKİNCİ OLDU

  Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu'nun düzenlemiş olduğu Üniversiteler Arası 2. Lig Futbol Müsabakalarına katılan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi futbol takımı oynadığı 5 maçın 4’ünü kazanarak turnuvayı ikinci bitirdi. 

 

 

  Antalya’da 40 üniversitenin katılımı ile başlayan organizasyonda C grubunda Eskişehir Osmangazi, Burdur Mehmet Akif, Alanya Alaaddin Keykubat, Kırklareli ve TOBB üniversiteleri ile aynı grupta yer alan Bilecik temsilcisi Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi futbol takımı, grupta oynadığı 5 maçın 4’ünü kazanarak turnuvayı ikinci bitirdi. Turnuvanın ilk gün grubun favori takımlarından Burdur Mehmet Akif Üniversitesini müthiş bir oyun sergileyerek 2-1 yendi. İkinci günde Alaaddin Keykubat Üniversitesi ile karşılaşan Bilecik temsilcisi  bu müsabakadan da 4-3 galip ayrılmayı bildi.

 

 

 Turnuvanın 3’üncü maçında bugün zorlu rakiplerden Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’ne 4-2 yenildi. Turnuvanın 4’üncü gününde TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi 7-1’lik skorla fark atan Bilecik temsilcisi son günde Kırklareli Üniversitesi 3-0 yendi. Bu sonuçlar sonrası grupta 4 galibiyet 1 beraberlik alan Eskişehir Osmangazi 13 puanla grup lideri olurken, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi futbol takımı oynadığı 5 maçın 4’ünü kazanarak 12 puanla grupta ikinci sırada yer aldı. Burdur Mehmet Akif Üniversitesi 10, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi 6, Kırklareli Üniversitesi 3 puanla turnuvayı bitirirken TOBB Üniversitesi turnuvadan puansız ayrıldı.

 

 

  “Biz bu başarıyı üniversitemize ve ilimize armağan ediyoruz”

 

 

  Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Futbol Takımı Antrenörü Öğrenim Görevlisi Emre Şenyüzlü, iyi bir hazırlık dönemi geçirerek turnuvaya katıldıklarını ve iyi sonuçlar aldıklarını belirtti. Şenyüzlü, “İyi bir hazırlık süreci geçirerek geldiğimiz bu turnuvada takım olarak bu güne kadar katıldığımız turnuvalar da ki en iyi futbolu oynadık. Özellikle Burdur Mehmet Akif gibi BESYO’su olan ve tüm takımı Burdur amatör kümesinde oynayan bir ekibe karşı aldığımız 2-1’lik galibiyet bizleri çok memnun etti. 

 

 

 Turnuva sonunda grubu 5 maçta 4 galibiyet ile 12 puanla bitirerek turnuvanın en dikkat çeken takımı olduk. Turnuva sonunda federasyon temsilcisinin de gruplar içerisinde en iyi 2’cinin de 1. Lige yükselmesi teklifini federasyona ileteceğini söyledi. Zorluk derecesi yüksek olan bu futbol grup müsabakalarında Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi takımının bunu hak etti. Biz bu başarıyı üniversitemize ve ilimize armağan ediyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 26.12.2016 10:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle