BAHAR ŞENLİKLERİ MUHTEŞEM GECE YOLCULARI KONSERİ İLE SON BULDU

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi tarafından düzenlenen Bahar Şenlikleri, muhteşem Gece Yolcuları konseri ile son buldu.  

07 Mayıs 2019 Salı 13:44
359 Okunma
BAHAR ŞENLİKLERİ MUHTEŞEM GECE YOLCULARI KONSERİ İLE SON BULDU

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi tarafından düzenlenen Bahar Şenlikleri, muhteşem Gece Yolcuları konseri ile son buldu. 


  Bahar Şenlikleri kapsamında Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi konser alanında 3 gün süren Bahar Şenlikleri muhteşem Gece Yolcuları konseri ile son buldu.

Alanı saatler önce dolduran binlerce kişi konser başlayana kadar DJ eşliğinde eğlenirken, saatler 21:00'ı gösterdiği gençlerin çığlıkları ve sevgi gösteri arasında sahneye çıkan müzik grubu  Gece Yolcuları sevenlerine muhteşem bir gece yaşattı.


  "Bilecik’i gerçekten çok seviyoruz"


  Konser öncesi  İHA muhabirine açıklama yapan grubun Solisti Edis İlhan, Bilecik'i çok güzel bulduklarını anlatarak, "Mayıs ayında olmamız sebebiyle yollardayız Gece Yolcuları olarak. Baya bir üniversite geziyoruz. Bilecik’i gerçekten çok seviyoruz.

Umarım bu akşamki konserimizle beraber onları da bu teşekkürü şarkılarımızla ve enerjimizle vereceğiz. Güzel bir gece geçireceğimizi düşünüyorum.

Üniversite öğrencilerimize başarılar diliyorum. Umarım çok güzel bir yıl geçirmişlerdir. Mezun olanlara hayatlarında başarılar diliyoruz. Gece Yolcuları’nı dinlemeye devam etsinler" dedi.


  Öte yandan konser sonunda gruba Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş plaket verdi.

Son Güncelleme: 07.05.2019 14:10
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle