35 YIL SONRA MEZUNİYET TÖRENİ

Bilecik Meslek Yüksekokulu’ndan (MYO) 1983-1993 yılları arasında mezun olan eski öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlendi.  

08 Mayıs 2018 Salı 13:06
1139 Okunma
35 YIL SONRA MEZUNİYET TÖRENİ

Bilecik Meslek Yüksekokulu’ndan (MYO) 1983-1993 yılları arasında mezun olan eski öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlendi.  


  Yıllar sonra yeniden Bilecik'e gelip mezuniyet törenine katılan Meslek Yüksek Okulu mezunları, eski arkadaşları ve hocalarıyla bir araya gelerek, kep atmanın mutluluğunu yaşadılar. Geçtiğimiz yıl Bilecik MYO’yu ziyaret eden bir grup mezun, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş ve Genel Sekreter Doç. Dr. Cihan Darcan’la bir araya gelerek, sohbet esnasında kendilerinin mezun olurken cübbe giyip kep atmadıklarını belirtmişlerdi. Bunun üzerine Rektör Taş, kendileri için özel bir mezuniyet töreni düzenlenebileceği sözünü vermişti. Bu sözün ardından, Üniversite Genel Sekreter Yardımcısı Murat Işık’ın organizasyonuyla MYO’nun eski mezunları için çok özel bir mezuniyet programı hazırlandı. Türkiye'nin dört bir yanından, ayrıca yurt dışından, Amerika, Kanada ve Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden gelen 250 eski mezun yeniden Bilecik'te buluştu.


  Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Spor Salonu’nda gerçekleşen törene Rektör Prof. Dr. İbrahim Taş ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurgül Özbay da katıldı. Törende misafirlere hitap eden Rektör Taş, yaklaşık 1 yıl önce ortaya çıkan mezuniyet töreni fikrini gerçekleştirmekten dolayı büyük mutluluk yaşadığını söyleyerek, törene katılan tüm eski mezunlara ve ailelerine teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hızır SELÇUK 2018-05-09 09:13:50

Bu güzel organizasyona izin veren ve katılımları ile şereflendiren Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İbrahim TAŞ hocamıza, Organizasyonun mimarı ve şefi Genel Sekreter Yrd. Murat IŞIKa , Yöneten ve İdare eden Serap POLAT KERECİ ve Kemal KERECİ arkadaşımıza kucak dolusu minnet ve teşekkürlerimi Arz ederim.

banner22

resim yükleresim yükle