SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GÜZEL BİR UYGULAMA

Bilecik İl Sağlık Müdürlüğü tarafında yapılan denetimler sonucu en başarı 3 çalışanına teşekkür belgesi verdi.

16 Haziran 2014 Pazartesi 11:25
1845 Okunma
SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN GÜZEL BİR UYGULAMA

 Bilecik İl Sağlık Müdürlüğü tarafında yapılan denetimler sonucu en başarı 3 çalışanına teşekkür belgesi verdi.

 Bilecik İl Sağlık Müdürlüğü, Bilecik Merkez ve tüm ilçelerdeki Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarının her an acil vakaya çıkabilecek şekilde hazır olması için 112 personellerine eğitimlerini tamamlanmasına, koordineli, hızlı ve kaliteli çalışmalarına, ayrıca ambulans ekip ve ekipmanlarının sürekli eksiksiz ve çalışır durumda olmasına özen göstermekte. Bu kapsamda gerekli günlerde ve aylarda denetimler yapmaktadır.

 

 

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından,  ilimizde yapılan denetimler sonucu, en başarılı 112 İstasyon kalite sorumlularından il üçe girmiş olan çalışanlarına başarılarından ve çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi verilmiştir.

 

 

 Bu denetimler sonucu 3’üncü olan Yenipazar istasyon kalite sorumlularımız Acil Tıp Teknikeri (ATT) Hatice Duran ve ATT Recep Döner’e teşekkür belgesi Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Dr. Ali Kaya tarafından verildi. 2’inci olan Söğüt istasyon kalite sorumlularımız ATT Mevliya Gücü ve ATT Mustafa Cangür Pamuk’a teşekkür belgesi Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Ömer Balcı tarafından verildi. Son olarak 1’inci olan Bilecik istasyon kalite sorumlumuz ATT Yeliz Köse’ye teşekkür belgesi İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz tarafından taktim edildi.

Son Güncelleme: 16.06.2014 11:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle