SAĞLIK BAKANLIĞI TARAFINDAN BİLECİK’E 7 AMBULANS

28 Mart 2016 Pazartesi 06:24
1362 Okunma
SAĞLIK BAKANLIĞI TARAFINDAN BİLECİK’E 7 AMBULANS

   Sağlık Bakanlığı tarafından Bilecik’e tahsis edilen 7 adet ambulans, Edirne'deki Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin yapıldığı Sarayiçi Er Meydanı Mevkiinde düzenlenen tören ile teslim alındı.  

 

 

  Konu hakkında açıklama yapan Bilecik İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, acil sağlık hizmetlerinin hızlı, etkin ve eksiksiz bir şekilde sürdürülebilmesi için kullanılan ambulansların önemi çok büyük olduğunu belirtti. Yılmaz, “İlimizde ambulans filomuzu güçlendirmek, olay yerine daha çabuk ulaşmak, daha kaliteli hizmet sunmak için, 112 Baş Hekimimiz Dr. Ali Kaya ve UMKE Sorumlumuz Metin Karakuş ile Edirne'deki Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin yapıldığı Sarayiçi Er Meydanı Mevkiinde düzenlenen ambulansları teslim aldılar.

 

 

 Bilecik'e ambulanslarımızın kazandırılmasına katkılarından dolayı başta Sayın Bakanımız Dr. Mehmet Müezzinoğlu olmak üzere, Bilecik Valimiz sayın Ahmet Hamdi Nayir'e ve Bilecik Milletvekilimiz Sayın Halil Eldemir'e teşekkür ederiz. İlimizde düzenlenecek olan tören ile hizmete girecek olarak ambulanslarımız Bilecikimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Son Güncelleme: 28.03.2016 06:24
Anahtar Kelimeler:
SaglıkBİLECİKAmbulans
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle