MUHTARLARDAN KAN BAĞIŞINA DESTEK

Bilecik'teki merkez ve köy muhtarları Türk Kızılay'ına 47 ünite kan bağışında bulundular.

27 Ekim 2017 Cuma 11:30
488 Okunma
MUHTARLARDAN KAN BAĞIŞINA DESTEK

  Bilecik'teki merkez ve köy muhtarları Türk Kızılay'ına 47 ünite kan bağışında bulundular.  

 


  Bilecik Belediyesi Kültü Sitesi içerisinde düzenlenen kan bağışı kampanyasının bu haftaki gönülleri Bilecik merkez ve köylerinde görev yapan muhtarlar oldu. Bir gün içinde 47 muhtarın kan verdiği kampanyada Türk Kızılay'ı Bilecik Şube Başkanı Selami Çınar muhtarlara teşekkür etti.

 

 

 Çınar, "Her perşembe günü kan bağış kampanyası yapıyoruz. O gün saat 14:00 ile 19:30 saatleri arasında Bilecik Belediyesi Kültü Sitesi içerisinde kan bağışı kampanyamız var. Bu gün 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle muhtarlarımız böyle bir talepte bulundu. Bizlerde bu talebi seve, seve kabul ettik. Kendilerine göstermiş oldukları ilgilerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

 


  "Kan Merkezi'miz yok"


  Çınar, kan bağışı için Bilecik'e ekibin Eskişehir'den geldiğini anlatarak, "Bu arada tabii ki Bilecik’imizin kanayan yarası olan Kan Merkezi problemimiz hala devam etmekte. Eski valimiz Süleyman Elban bize söz vermişti. Valilik binasının tadilatının bittikten sonra eski Öğretmenevini Kan Merkezi'ne tahsis edeceği sözünü verdi. İnşallah yeni gelen valimiz Tahir Büyükakın'da bu konuda bize yardımcı olur. Valilik binası bir an önce biter de bizlerde Kan Merkezi'mize kavuşuruz. Bilecik’in kan konusunda göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı da halkımıza çok teşekkür ederiz" dedi.

 


 Öte yandan muhtarlardan sonra Bilecikli duyarlı vatandaşlarda 15 ünite kan bağışında bulundu. 

Son Güncelleme: 27.10.2017 11:30
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle