EK YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ ÇALIŞMALARINDAN SONA GELİNDİ

Bilecik Devlet Hastanesine ek bir Yoğun Bakım Servisi yapılıyor.

13 Ekim 2016 Perşembe 04:03
1955 Okunma
EK YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ ÇALIŞMALARINDAN SONA GELİNDİ
banner15

Bilecik Devlet Hastanesine ek bir Yoğun Bakım Servisi yapılıyor.  

 

 

  Hastanedeki mevcut Yoğun Bakım Servisinin yetersiz kalması nedeniyle, yemekhane olarak kullanılan bölümde tadilat yapılarak yoğun bakım servisine dönüştürülebilmesi için yapılan inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı. Yapılan çalışmaları Bilecik Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreter Op. Dr. M. Burak Öztop ve Tıbbi Hizmetler Başkanımız Uz. Dr. S.Kadir Keskin tarafından yerinde incelendi.

 

 

  Yapılan inceleme sonrası bilgi veren Bilecik Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreter Op. Dr. M. Burak Öztop, kullanılan malzemelerin kalitesi ve uygunluğu denetlendiklerini belirterek, “Hastane yetkililerinden ve yüklenici firmadan plan ve proje hakkında bilgi alınarak yoğun bakım servisinin en kısa zamanda hastalarımızın hizmetine sunulabilmesi için firma yetkilileri ile fikir alışverişinde bulunduk” dedi.

 

Son Güncelleme: 13.10.2016 04:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle