BİLECİK'TE GIDA DENETİMİ İŞTE O ŞOK GÖRÜNTÜLER

  Bilecik'te zabıta ekipleri lokanta, kantin ve fast foodlara yapılan denetimlerde insan sağlığını hiçe sayan esnafa ceza kesilirken, tarihi geçmiş ürünler imha edildi, bir dükkan ise mühürlendi. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
05 Aralık 2019 Perşembe 14:19
4229 Okunma
BİLECİK'TE GIDA DENETİMİ İŞTE O ŞOK GÖRÜNTÜLER
banner15
banner18

  Bilecik'te zabıta ekipleri lokanta, kantin ve fast foodlara yapılan denetimlerde insan sağlığını hiçe sayan esnafa ceza kesilirken, tarihi geçmiş ürünler imha edildi, bir dükkan ise pislikten mühürlendi. 

  Bilecik Belediyesine bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri Bilecik kent merkezindeki lokanta, kantin ve fast foodlara denetim yaptı. Yapılan denetimlerde işyerinde tarihi geçen gazlı içecek ve gıda maddelerine el konuldu.

 Bir fast food işletmesine giren ekipler işyerinin alt katında bulunan imalathane girince gördükleri manzara karşısında şok oldular. Zabıta ekipleri hangi dolabı açsa fare pisliğine denk gelirken, bu işyerine cezai işlem uygulandı. Ayrıca işyeri 15 gün tadilat ve temizlik için mühürlendi.

  "Halk sağlığını hiçe sayanları bizde hiçe sayarız"

  Yapılan denetimler sonrası İHA muhabirine açıklama yapan Zabıta Amiri Sali Yılmaz, kentte gıda adına satış yapan tüm dükkânların denetleneceğini anlatarak, "Bugün kentteki lokanta, kantin ve fast food gibi yerleri denetledik. Kimi dükkânlar gördük tertemiz, kimi dükkânlar gördük bir bize şoke olduk.

 Denetim yaptığımız yerlerde büyük bir sayıda tarihi geçmiş gazlı içecek ile gıda maddeleri bulduk. Bunların hepsinin imha ettik. Bir dükkânımızda ise işler biraz ters gitti. Gördüğümüz manzara karşısında işyeri sahibine cezai işlem uyguladık.

 Dükkânını 15 gün süreyle tadilat ve temizlik için satışa karşı mühürledik. Halk sağlığını hiçe sayanları bizde hiçe sayacağız ve gerekli cezaları keseceğiz. Bu denetimlerimiz devam edecek" dedi.

  Öte yandan Yılmaz, tüm ekip arkadaşlarına halkın sağlığı için gece-gündüz demeden özverili çalışmalarından dolayı teşekkür.

Son Güncelleme: 05.12.2019 14:38
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
YORGUN 2019-12-05 16:31:15

Çok değerli Sayın Yöneticiler haberiniz için teşekkürler ancak bu Firmanın bu Dükkanın ismini niye deşifre etmiyorsunuz bunu bilmek sanırım hepimizin hakkı Zabıta baskın yapmasaydı kim bilir kaç sene bu böyle devam edecekti ve insanlar burada yemeye , içmeye devam edeceklerdi Yasal bir durummu söz konusu bilmiyorum ama bu insanlık Düşmanlarını teşhir edin. Allaha emanet olunuz

Avatar
bilecikli 2019-12-05 17:06:49

ismini neden vermıyorsunuz . 15 gün pislikten kapatılan dükkanın. Ona gore gıtmeyelım ?

Avatar
Misafir 2019-12-06 22:51:28

Devlet hastanesi kantininede bi baksaniz gerek fiyatlar gerek temizlik. Doktorlar ve hemşirelerin odalarına servis olduğu için oraları onlar görmüyorlar vatandaşta yılda 1 2 sefer gidiyor umursamıyor. Zabıta ekiplerinden aynı hassasiyeti buralarada göstermesini umuyoruz.

banner22

resim yükleresim yükleresim yükle