BİLECİK DEVLET HASTANESİ ACİL SERVİS'NDE BAŞIBOŞ KEDİ

  Bilecik Devlet Hastanesinin Acil Bölümüne girerek koridorlarda dakikalarca gezen başıboş kedi bazı hasta yakınlarının ilgisi ile karşılaşırken, bazı vatandaşlar ise hijyen açısından bu durumu eleştirdi. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
10 Mart 2018 Cumartesi 12:29
3496 Okunma
BİLECİK DEVLET HASTANESİ ACİL SERVİS'NDE BAŞIBOŞ KEDİ

  Bilecik Devlet Hastanesinin Acil Bölümüne girerek koridorlarda dakikalarca gezen başıboş kedi bazı hasta yakınlarının ilgisi ile karşılaşırken, bazı vatandaşlar ise hijyen açısından bu durumu eleştirdi. 

  Ertuğrulgazi Mahallesi üzerinde hizmet veren Bilecik Devlet Hastanesi Acil Servis ve yatan hasta bölümüne kapıdan giren kedi koridorlarda adeta cirit attı. Bazı hasta yakınları kediye yakınlık gösterip yakından ilgilenirken, bazıları ise bu durum karşısında memnuniyetsizliğini belirtti.

 Hastanelerin steril olması gerektiği söyleyen bazı vatandaşlar, kedinin başıboş olarak gezmesinin pek de uygun olmadığını, güvenlik görevlilerinin daha duyarlı olmasını istediler.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
RECEP ERTÜRK 2018-03-10 13:30:44

KUDURMUŞ OLMADIKTAN SONRA HİÇ BİR KEDİNİN ZARARI OLMAZ, HİJYENİK AÇIDAN BİR ZARARI OLDUĞUNU DA DÜŞÜNMÜYORUM..

Avatar
Esma Sühendan senger 2018-03-10 16:28:39

Haberi yapan basın nensubu arkadaşa sesleniyorum.Kedi temiz ve hijyen bir hayvandır,bu kadar haber yapılacak olay varken kedinin peşinde olmanızı kınıyorum etrafimizda bunca sevgisiz hoşgörüsüz insan varken bu haberle hayvanları hedef yapiyorsunuz sizleri sevgi ve hoşgörüye davet ediyorum basın olarak insanların hayvanlara olan ilgisini yok etmeyi sevgi aşılayacak haberler yapin

Avatar
hAYVAN 2018-03-11 11:56:50

Emin olun insanlardan daha az zarar verir biraz hayvan sevin Allah için..

Avatar
Hayvansever 2018-03-11 17:58:03

Kediler(sokakta yasayanlar dahil) pek cok insandan daha hijyenik hayvanlardir. Azicik arastirmayla bu bilgi teyit edilebilir. Ayrica hayvan ne bilsin girdigi binanin ne oldugunu? Kapiyi acik gormus ya da kapi acilmis girmis bir sekilde. Fark edildiginde de disari cikarilmistir. Buyutulecek bir olay degil.

Avatar
Betül 2018-03-11 09:52:44

Kediler bizden daha temizler.Hiçbirşey olmaz doktorlar bile kedi sahibi

Avatar
esma sühendan senger 2018-03-11 16:31:53

benim yorumumu neden yayınlamadınız

Avatar
BİLECİK 2018-03-10 18:50:36

HASTANELER HİJYENİK ALANLAR OLMASI GEREKMEKTEDİR BİR HAYVAN SEVER OLDUĞUNUZ BELLİ AMA ŞU AÇIDAN DÜŞÜNÜRSENİZ HASTANELERDE ZİYARETÇİ SAATLERİ DIŞINDA KİMSEYİ ALMAZLAR ZİYARET SAATLERİ KISADIR HASTANEYE ZİYARETE GİRERKEN AYAKLARINIZA GALOŞ TAKARSINIZ BUNLAR ZORUNLUDUR VE KEDİLER DIŞARIDA YİYECEK ARAMAK İÇİN ÇÖP KONTEYNARLARINA GİRİP CIKAR VE ORADA İSTER İSTEMEZ ÇÖPLERE TEMAS EDERLER BU HAYVANLAR KENDİNİ TEMİZLER AMA NE KADAR DEZENFEKTE O EDER ORASI MECHUL BİR HASTA GRİP OLUP BURNUNU SİLDİĞİ PEÇETİYİ ÇÖPE ATTIĞINI DÜŞÜNÜRSEK KEDİNİN BUNA TEMAS ETTİĞİ ZAMAN YATAN HASTA KISMINDA MİKROP BULAŞTIRABİLİR. BUDA CİDDİ SORUNLAR CIKARTABİLİR. AMELİYAT OLAN HASTALARDA MİKROP BULAŞMASIN DİYE HER HASTAYA AYRI NEŞTER MAKAS ELDİVEN KULLANILIYOR HİJYEN YÖNÜNDEN YANİ HASTENE YÖNETİMİ HASTA YAKININI HİJYEN KONUSUNU ÖN PLANA ALIP ZİYARETÇİ SAATLERİ DIŞINDA HASTANIN YANINA ALMAZSA O HASTANEDE HİJYEN SAĞLAMAK İÇİN SOKAK HAYVANLARINI DA ALMAMASI LAZIM

Avatar
Hakan Yıldırım 2018-03-10 22:22:44

Geçen dükkana kedi girdi çıkartayım dedim bayanın bi tanesi beni bir azarladı.Ne istiyosun sen hayvandan diye. Onlarında canı var yapma evlâdım dedi. Yadirgamamak lazım sonuçta onlarda canlı

banner22

resim yükleresim yükle