BAKAN KOCA, BİLECİK'İ UYARDI

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
23 Ekim 2020 Cuma 13:28
2420 Okunma
BAKAN KOCA, BİLECİK'İ UYARDI
banner15

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, korona virüs salgınının tüm ülkede yeniden tırmanışa geçtiğini belirterek, Balıkesir, Bilecik, Çanakkale ve Yalova sakinlerinden daha büyük destek talebinde bulunduğunu kaydetti.

 Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bir dizi toplantı ve incelemelerde bulunmak için Bursa'ya geldi. Bursa Valiliği'ni ziyaret eden Fahrettin Koca, tüm türkiyede korona virüs salgınının yeniden tırmanışa geçtiğini açıkladı.


Bursa ziyaretinde bu şehrin yanısıra, Balıkesir, Bilecik, Çanakkale ve Yalova sakinlerinden de daha büyük destek talebinde bulunduğunu kaydeden Koca, "Halkımızdan rica ediyorum. Sağlık çalışanlarımızın hastaları iyileştirmek için gösterdiği çabayı sizler de gösterin. Salgınla mücadelede tedbirlerden daha güçlü silahımız yok. Böyle bir mücadele sadece hasta tedavi ederek kazanılmaz. Yayılmayı önleyerek kazanılır. Bu ise ancak tedbirlere uymakla mümkündür. Şehir şehir dolaşıp çağrılarımızı tekrarlıyoruz. Çalışma toplantıları düzenlediğimiz her yerde verilen mücadelede gelinen noktayı, hastanelerimizin durumu, alınacak ek tedbirleri, sağlık çalışanların ihtiyaçlarını değerlendiriyoruz. Bursa'daki çalışmamıza Valimiz Yakup Canbolat Bey'le durum değerlendirmesi yaparak başladık. Sayın Vali Canbolat'a çabaları için mücadalemiz adına teşekkür ediyorum" dedi.


3 milyonu aşkın nüfusuyla Bursa'nın covid 19'a karşı verilen savaşın merkezlerinden birisi olduğunu ifade eden Bakan Koca, "Sosyal hareketliliği ve yoğun diğer şehir ilişkileri covid önemini arttırıyor. Burada kazanacağımız başarı Bursa ile sınırlı kalmayacak tüm ülkeyi olumlu yönde etkileyecektir. Şehir Hastanesi'ni ziyaret edeceğim. Balıkesir, Bilecik, Çanakkale ve Yalova İl Sağlık Müdürlerimiz, hastane başhekimleri, saha koordinatörleri ile il bazında ayrı ayrı toplantılar yapacağız. Toplantı tamamlanınca bu şehirlerin sakinlerine açıklamalarımız olacak. Ülkenin bir noktasındaki rriskin aslında ülkenin her noktasını ilgliendirdiğini bilen, son durumu öğrenmek isteyen yurttaşlarımız için gerekli bilgileri paylaşacağız" diye konuştu

Son Güncelleme: 23.10.2020 13:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle