VALİ ŞENTÜRK POLİSLERLE İFTAR YAPTI

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Pazaryeri İlçe Emniyet Amirliğinde görevli polis memurlarıyla birlikte iftar açtı.  

15 Mayıs 2019 Çarşamba 13:23
144 Okunma
VALİ ŞENTÜRK  POLİSLERLE İFTAR YAPTI

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Pazaryeri İlçe Emniyet Amirliğinde görevli polis memurlarıyla birlikte iftar açtı.


  Vali Şentürk, İlçe Emniyet Amirliğinde yapılan dua ve iftarın ardından yaptığı konuşmada, Ramazan ayının Bilecik'e, ülkeye ve tüm İslam alemine barış, kardeşlik ve huzur getirmesi temennisinde bulundu. Ramazan ayının birçok güzelliklerin manevi iklim olarak yaşandığı bir ay olduğunu ifade eden Vali Şentürk, ''Emniyet güçlerimiz mesai mefhumu demeden 24 saat vatandaşımızın güvenliği için çalışıyorlar. Olayların kontrol edilmesinde önemli görevler üstleniyorlar. Bizler de her fırsatta onların yanında olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” ifadelerine yer verdi.


  İftara, Vali Şentürk'ün yanı sıra, Pazaryeri Kaymakam Vekili Hasan Yaman, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, İlçe Emniyet Amiri İnan Kılıçoğlu ve İlçe Jandarma Komutanı İhsan Canseven ile polis memurları katıldı.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle