“SOKAK SAĞLIKLAŞTIRMA” PROJESİNİN ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediyesi’nin vizyon projelerinden birisi olan “Sokak Sağlıklaştırma” projesinin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.  

08 Kasım 2018 Perşembe 12:12
134 Okunma
“SOKAK SAĞLIKLAŞTIRMA” PROJESİNİN ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
banner15

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediyesi’nin vizyon projelerinden birisi olan “Sokak Sağlıklaştırma” projesinin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.  


  Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. İncelemeleri sonrasında bir değerlendirme yapan Başkan Yalçın, “İlçemizi değiştirmeye ve geliştirmeye devam ediyoruz. Vizyon projelerimizden Sokak Sağlıklaştırma projesini yerinde inceledik. İlçemizin meydanına kimlik kazandırıyoruz. 10 yıl önce ilçemizi değiştireceğiz, geliştireceğiz diyerek çıktığımız yolda çarşı meydanındaki görüntü bize yakışmıyordu.

İki tane atıl durumdaki binayı yıkarak yerine ilçe tarihindeki belediyenin bütçesinden yapılan en büyük yatırım olan İş Ticaret Kültür Merkezi ve belediye hizmet binasını yaptık. Bu projede büyük emeği olan bakanlarımız Prof. Dr. Yalçın Akdoğan ve Prof. Dr. Nabi Avcı’nın uğurlu elleriyle açılışını yaparak hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Çevre düzenlemesi ile ilçemizi güzel bir görünüme kavuşturduk. İlçemize bu yetmez diyerek dönemin Kültür ve Turizm Bakanı hemşehrimiz Prof. Dr. Nabi Avcının katkılarıyla Sokak Sağlıklaştırma projesini hayata geçiriyoruz. Kullanılmaz halde olan 16 adet binayı ayağa kaldırıyor, tarihi kimliğine uygun bir şekilde yeniden inşa ediyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle