SOKAK SAĞLIKLAŞTIRMA ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde uzun zamandır devam eden sokak sağlıklaştırma çalışmalarının sonuna gelindi.

09 Eylül 2019 Pazartesi 13:11
61 Okunma
SOKAK SAĞLIKLAŞTIRMA ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ
banner15

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde uzun zamandır devam eden sokak sağlıklaştırma çalışmalarının sonuna gelindi.


  Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü'nün Sokak Sağlıklaştırma Projesi kapsamında Pazaryeri ilçesinde bulunan tarihi binalarda restorasyon çalışmaları başlatmıştı.

Pazaryeri ilçesindeki tarihi binalar tarihi dokusuna uygun bir şekilde restorasyonu yapılarak ilçeye güzel bir görünüm kazandırdı. Pazaryeri ilçesindeki çalışmaların sonuna gelen ekipler pazaryeri ilçesindeki restorasyonu çalışmalarının bittiğini ve sadece bazı binalarda küçük işlerin yapılması ile tamamlanacağını belirttiler.

İlçedeki bazı esnaflar ise çalışmaların çok uzun sürdüğünü, çalışmalar sırasında işyerlerinin uzun bir süre açamadıklarını belirterek sokak sağlıklaştırma çalışmalarının bitmesine çok sevindiler. İlçedeki sokaklarda restorasyonu yapılan evler ile Pazaryeri sokakları yeni görünümü ile herkesin beğenisini kazandı.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle