OSMANLI ÖĞRENCİ OTAĞI HİZMETE GİRDİ

Bilecik’in Pazaryeri ilçesine yapılan Osmanlı Öğrenci Otağı açıldı.  

10 Ekim 2018 Çarşamba 12:44
177 Okunma
OSMANLI ÖĞRENCİ OTAĞI HİZMETE GİRDİ

Bilecik’in Pazaryeri ilçesine yapılan Osmanlı Öğrenci Otağı açıldı.  


  Açılışa Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın ve vatandaşlar katıldı. Açılış öncesi bir konuşma yapan Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, “Pazaryeri Belediyesince yapımı tamamlanan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Pazaryeri Meslek Yüksekokulu bahçesindeki Osmanlı Öğrenci Otağı’nın açılışını gerçekleştirdik.

Görevdeki dönemlerimiz boyunca ilçemizi değiştirmeye geliştirmeye ve yaşanabilir ilce olması için durmadan çalışıyoruz. Öğrencilerimizin daha huzurlu rahat birlik beraberliklerinin istişarelerinin yapabilmesi için öğrenci otağı projemizi yatırım programımıza aldık. Projemizi uygulayarak açılışını gerçekleştirdik. Meslek Yüksekokulumuza ve ilçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.


  Konuşmanın ardından kurdele kesimiyle Osmanlı Öğrenci Otağı’nın açılışı gerçekleştirildi. Açılış töreni aşure ikramıyla son buldu.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle