ORMANLAR KONUSUNDAKİ PROJELER DEĞERLENDİRİLDİ

Bursa Orman Bölge Müdürü Mustafa Ülküdür, Bilecik’in Bursa Orman Bölge Müdürü Belediye Başkanı Zekiye Tekin’i ziyaret etti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
18 Ocak 2022 Salı 16:27
75 Okunma
ORMANLAR KONUSUNDAKİ PROJELER DEĞERLENDİRİLDİ
banner15

Bursa Orman Bölge Müdürü Mustafa Ülküdür, Bilecik’in Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin’i ziyaret etti.


Ülküdür’ün yapmış olduğu ziyarette Pazaryeri Belediyesi ve Orman Genel Müdürlüğü işbirliği ile hazırlanan projeler görüşüldü. Pazaryeri İlçesinin doğa turizminin ilerlemesi için Bozcaarmut Göleti ve Esere Göletleri'ndeki çalışmalar değerlendirildi. Ülküdür, misafirperverliği için Başkan Tekin’e teşekkür ederken ziyarette Belediye Meclis Üyeleri Erkan Karakaş, Selami Özdil ve Hüseyin Ünal’da bulundu.


Belediye Başkanı Zekiye Tekin ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Bursa Orman Bölge Müdürümüz Mustafa Ülküdür, belediyemizi ziyaret ederek Belediyemiz ve Orman Genel Müdürlüğü ile birlikte oluşturduğumuz projeleri değerlendirdik.

Belediyemizin çalışmaları hakkında kendisine bilgiler verdik. Müdürümüze ziyaretleri ve ilçemize verdiği değerler için teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle