KİCK BOKSTA 5 MADALYA KAZANDI

Bilecik’in Osmaneli İlçe Belediyesi ve Bilecik Kick Boks İl Temsilciliğinin organize ettiği müsabakalarda sporcular kıyasıya mücadele etti. Pazaryeri spor kick boks takımı 5 madalya ile büyük başarı sağladı.

09 Kasım 2018 Cuma 12:20
288 Okunma
KİCK BOKSTA 5 MADALYA KAZANDI
banner15

Bilecik’in Osmaneli İlçe Belediyesi ve Bilecik Kick Boks İl Temsilciliğinin organize ettiği müsabakalarda sporcular kıyasıya mücadele etti. Pazaryeri spor kick boks takımı 5 madalya ile büyük başarı sağladı.


  Sporseverlerin de oldukça yoğun katılım gösterdiği müsabakalarda 38 kick boksçu Bilecik’in Osmaneli ilçesi Göksu Sosyal Tesislerinde 1.Gala Kick Boks akşamında ringe çıktı. Saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan ve 19 müsabakanın yer aldığı organizasyon ağır sıklet unvan maçlarını aratmadı. Başarılı sporculara madalyaları protokol üyeleri tarafından takdim edilirken, Osmaneli Belediye Başkanı Şahin, Bilecik Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Aslan Yıldız ile Bilecik Kick Boks İl Temsilcisi İsmail Özdil’e plaket takdim ederek spor adına göstermiş oldukları katkılardan dolayı teşekkürlerini sundu.


  Bilecik Kick Boks İl Temsilcisi İsmail Özdil, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ve özellikle İl Müdürü Aslan Yıldız ve Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin başta olmak üzere organizasyonun hayata geçmesinde emeği olan herkese teşekkürlerini sunarak, müsabakaların belirli aralıklarda devam edeceğini bildirdi. Pazaryeri Halk Eğitimi Merkezi tarafından açılan kurslarda, antrenör Fehmi Piliç tarafından yetiştirilen Pazaryeri spor kick boks takımı, katıldığı müsabakalarda 5 sporcudan 2’si birincilik kupası, 3’ü de ikinci olarak gümüş madalya kazandılar.


  Derece alanlar sporcularda birinciler Ali Piliç ve Ayşe Turan; ikinciler ise Ali Azad Yakut, Neslihan Kınık ve Şenol Emir’den oluştu
  Müsabakalara Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Bilecik Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, Bilecik Kick Boks İl Temsilcisi İsmail Özdil, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle