İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMALARI

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde İlköğretim Haftası kutlandı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
17 Eylül 2021 Cuma 13:27
38 Okunma
İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMALARI
banner15

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde İlköğretim Haftası kutlandı.


Pazaryeri ilçesinde 2021-2022 öğretim yılının 2.’inci haftasında düzenlenen programlar ile hafta kutlandı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinc'nin Atatürk anıtına çelenk sunmasıyla başlayan program, Beşeylül İlkokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu programla devam etti.

İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması, öğrencilerin şiirlerini okuması, Atatürk Çocukları Korosu ve 4.‘üncü sınıfların 1.’inci sınıfları "Okulumuza Hoşgeldiniz" karşılaması ile program sona erdi.


Düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Ferhat Altay, Belediye Başkanı Zekiye Tekin, İlçe Jandarma Komutanı Recep Kuş, İlçe Emniyet Müdür V. Emrah Turan’ın yanı sıra okul müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle