BAŞKAN YALÇIN TADİLAT ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın ilçede devam tadilat çalışmalarını yerinde inceledi.

11 Mayıs 2018 Cuma 15:47
190 Okunma
BAŞKAN YALÇIN TADİLAT ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ
banner15

Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın ilçede devam tadilat çalışmalarını yerinde inceledi.

 


  Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın ilçede devam eden tadilat çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. İncelemeler sonrası kısa bir açıklama yapan Başkan Yalçın, “İlçemizi değiştirmeye güzelleştirmeye devam ediyoruz. İlçe pazarımızın kurulduğu hemşehrilerimizin tuvalet ihtiyacını kullandığı umumi tuvaletlerimizde tadilat çalışmalarına başladık.

Daha temiz düzenli Pazarcık için hem ilçe pazarımızın hem de otogar tuvaletlerinde tadilat çalışmalarına başladık. En yakın zamanda yeni haliyle tuvaletleri hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Bizlere dualarını desteğini esirgemeyen Pazarcıklı hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim etsin” dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle