BAŞKAN TEKİN’İN KIZILAY HAFTASI MESAJI

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Zekiye Tekin, 29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.  

26 Ekim 2019 Cumartesi 12:32
43 Okunma
BAŞKAN TEKİN’İN KIZILAY HAFTASI MESAJI

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Zekiye Tekin, 29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.  


  Başkan Tekin yayımladığı mesajında, “Türk Kızılay’ı, tarihten bugüne sürdürdüğümüz dayanışma kültürümüzün ve vakıf geleneğimizin en anlamlı tezahürlerinden biridir. Irk, din, dil gözetmeksizin dünyanın farklı coğrafyalarındaki afetzedelerin, muhtaçların, yoksulların yardımına koşan Türk Kızılay’ı, milletimizin vicdanını, hoşgörüsünü hakkıyla temsil etmektedir. Dünyanın bütün kıtalarında aktif görev üstlenen Türk Kızılay’ı, tüm operasyonlarında ihtiyaç sahiplerinin ve korunmasız insanların yüzünü güldürürken özverili ve etkili bir şekilde yürüttüğü sınır tanımayan faaliyetleriyle gurur verici başarılara imza atmaktadır. Bu inançla Kızılay Haftası’nı kutluyor, dünyanın dört bir yanında büyük bir özveriyle çalışan Türk Kızılay’ı gönüllülerine şükranlarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle