BALKAN ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ

Bilecik’in Pazaryeri ilçesi bu yıl ilk kez düzenlenen Balkan Şenliği gerçekleştirildi.  

08 Temmuz 2019 Pazartesi 12:10
62 Okunma
BALKAN ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ
banner15

Bilecik’in Pazaryeri ilçesi bu yıl ilk kez düzenlenen Balkan Şenliği gerçekleştirildi.  


  Küçükelmalı Tabiat Parkı’nda düzenlenen Balkan panayırında halk dansları gösterileri yapılırken İnegöl Balkan ekibinin birbirinden güzel oyunlarıyla ortam daha da şenlendi. Vatandaşlar tarafından yapılan etkinlik beğeniyle izlendi.

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, yaptığı açıklamada, “Pazaryeri ilçemizde bugün ilk kez düzenlediğimiz Balkan şenliğimiz Pazaryerinde ilklerin başlangıcı olacak. Başta Küçükelmalı Tabiat Parkımızı sonra Pazaryeri ilçemizdeki diğer göletlerimizi mesire yerlerimizi Turizm cenneti yapacağız. Bugün bu güzel programımızı hazırlamamızda Pazaryeri Belediyesine katkıları bulunan Sayın Emine Erbaş hanımefendiye teşekkürlerimi, şükranlarımı sunuyorum” dedi. 


  Şenliğe Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, AK Parti Pazaryeri İlçe Başkanı İsmail Soydan, İl Genel Meclis üyeleri Alattin Emral, Mehmet Pulat ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle