ATATÜRK BÜSTÜ YENİLENİYOR

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde Atatürk Ortaokulu bahçesinde bulunan Atatürk büstü yenileniyor.  

15 Temmuz 2019 Pazartesi 15:41
111 Okunma
ATATÜRK BÜSTÜ YENİLENİYOR
banner15

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde Atatürk Ortaokulu bahçesinde bulunan Atatürk büstü yenileniyor.  


  Pazaryeri ilçesinde bulunan Atatürk Ortaokulu bahçesinde bulunan ve yıpranmış Atatürk büstü ve kaidesi Pazaryeri ilçesinde bulunan yardımsever vatandaş Murat Kılıç’ın malzeme ve Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin’in eleman desteği ile yenileme çalışmalarına bugün başlandı.

Atatürk Ortaokulu Müdürü Bilal Çoğul, “Okulumuzun bahçesindeki Atatürk büstümüz çok eskiydi, ilçe Esnaflarımızdan Murat Kılıç’ın yapmış olduğu malzeme desteği ile ve Belediye Başkanımız Zekiye Tekin’in eleman desteği ile çalışmalara başlamış bulunuyor. Yapılan çalışma bittiğinde Atatürk Ortaokulumuza yakışan güzel bir Atatürk büstümüz olacak Atatürk büstümüzün yenilenmesine vesile olan Murat Kılıç’a ve Belediye Başkanımız Zekiye Tekin’e Teşekkür ederim” dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle