İNEKLERİ ŞEHRE İNDİREN SEBEP NE ...!

Bilecik'te besihaneden kaçan büyükbaş hayvanlar, şehir turu attıktan sonra geldikleri yoldan tekrar besihanelerine geri göndüler.

23 Mayıs 2015 Cumartesi 07:47
2998 Okunma
İNEKLERİ ŞEHRE İNDİREN  SEBEP NE ...!
 Bilecik'te besihaneden kaçan büyükbaş hayvanlar, şehir turu attıktan sonra geldikleri yoldan tekrar besihanelerine geri göndüler.  
 
 
 
  Bilecik merkez Ertuğrulgazi Mahallesi Yediler Caddesi üzerinde bulunan bir besihaneden kaçan 2 inek 1 düve, şehir turu yaptıktan sonra geldikleri yoldan besihaneye geri döndüler. Besihaneden kaçan büyükbaş hayvanlar cadde üzerinde Ertuğrulgazi Lisesi üzerinden Osmanlı Tuğrası bulunduğu Bilecik-Bozüyük karayoluna indiler.
 
 
 
  Burada trafiği tehlikeye sokan büyükbaş hayvanları çevredeki vatandaşların kovalamasının ardından aynı güzergah üzerinden besihanelerine döndüler. Yol boyunca kenarlardaki çiçekleri yiyen büyükbaş hayvanlar, arada bir bağırmayı da unutmadılar. Öte yandan sürücüler, istiflerini bozmandan giden büyükbaş hayvanlar yoldan çekilene kadar beklemek zorunda kaldılar.
 

 

Son Güncelleme: 23.05.2015 07:47
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKşehreInekIndi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle