24 KASIM İÇİN ÖZEL TERARYUMLAR

Bilecik'te bir çiçekçinin 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel hazırladığı özel temalı teraryumlar büyük ilgi gördü.  

23 Kasım 2018 Cuma 11:50
640 Okunma
24 KASIM İÇİN ÖZEL TERARYUMLAR

Bilecik'te bir çiçekçinin 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel hazırladığı özel temalı teraryumlar büyük ilgi gördü.  


  24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla hazırladığı teraryumları Atatürk, Türk bayrağı ve okul biblosu ile süsleyen çiçekçi Altıner Yörümez, 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne verilen değerin unutulmaması adına böyle bir çalışma yaptıklarını ifade etti. Yörümez, “Bu sene Öğretmenler Gününe özel teraryumlarımız var.

İçine Atatürk, okul ve Türk bayrağı bibloları koyarak bu şekilde süslüyoruz. Fiyatları 60 TL’den başlayıp, 250 TL’ye kadar çıkıyor. 10 yıldır bu işi yapıyorum ama, son 1 senedir bu özel teraryumlar daha fazla ilgi görüyor.

Geçen sene de böyle bir çalışma vardı, ama bu sene daha çok revaçta. Teraryumlara bu sene talep daha fazla. Göze hitap ettiği için ve kalıcı olduğu için bu sene teraryumlara talep çok fazla” dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ferdi 2018-11-23 15:50:06

bu işyeri sahibi bilecikolay ında sahibi sanıyorum,her hafta reklam yapar gibi haberini yapıyorsunuz,maşAllah

banner22

resim yükleresim yükle