YENİ BELEDİYE BİNASININ MERMER İHTİYACININ TÜMÜNÜ ÜCRETSİZ KARŞILAYACAK

Bilecik Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, kentte hizmet veren bir mermer fabrikası sahibi Turgut Özen'in yeni yapılacak olan belediye binasının mermer ihtiyacının tümünü ücretsiz karşılayacağını belirtti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
18 Ocak 2021 Pazartesi 12:53
316 Okunma
YENİ BELEDİYE BİNASININ MERMER İHTİYACININ TÜMÜNÜ ÜCRETSİZ KARŞILAYACAK

Bilecik Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, kentte hizmet veren bir mermer fabrikası sahibi Turgut Özen'in yeni yapılacak olan belediye binasının mermer ihtiyacının tümünü ücretsiz karşılayacağını belirtti.


Başkan Şahin, Özen'in ilçelerine her konuda destek olduğunu söyleyerek, "Turgut Özen yeni yapılacak ve ilçemize yakışacak Osmaneli Belediye binasının mermer ihtiyacının tümünü ücretsiz olarak karşılama sözünü verdi. Her projemize destek olan Turgut Özen Osmaneli Belediyesinin özellikle enerji, tarımsal ve turizm projelerine desteğini sürdüreceğini söyledi. Bu da bizi fazlası ile mutlu etti" dedi.
Öte yandan Başkan Şahin, Turgut Özen'e Osmaneli Kadın Girişimciler Kooperatifinde ürettiği 'Lefke Bezi' hediye etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle