VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Bilecik’in Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, hafta sonunda vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını yerinde dinledi.  

22 Ekim 2018 Pazartesi 14:57
348 Okunma
VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Bilecik’in Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, hafta sonunda vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını yerinde dinledi.  


  Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, halkın sorunlarını ve dertlerini bizzat dinlemek ve çözüm üretebilmek için vatandaşlarla buluşuyor. Başkan Şahin, Camicedit Mahallesindeki çalışmaları yerinde inceleyerek sorunları dinledi. Belediye Başkanı Şahin çeşitli sebeplerden dolayı gelemeyen, yaşlı ve engelli vatandaşların da yanına giderek sohbet etti.

Başkan Şahin, "Vatandaşlarla yaptığımız bu görüşmeleri vaktimiz oldukça yapacağız. Sorunları dinleyerek çözüm bulmaya çalışacağız. Osmaneli'de hizmet götürmediğimiz mahalle ve sokak kalmayacak. En ücra köşeye bile belediye hizmetimizi vererek vatandaşlarımızı rahat ettireceğiz” dedi.


  Uygulamadan duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlar, bu görüşmelerden memnun olduklarını ve bizzat Belediye Başkanı Şahin’in kendi mahallelerine gelerek onları dinlemesinin çok güzel bir şey olduğunu söyledi. Vatandaşlar, Başkan Münür Şahin'e teşekkür etti.

Son Güncelleme: 22.10.2018 16:04
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle