ÖZEL KENT MÜZESİ İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde Kültür ve Turizm Bakanlığı destekleriyle kurulacak olan Özel Kent Müzesi için çalışmalar devam ediyor

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
07 Aralık 2021 Salı 11:47
77 Okunma
ÖZEL KENT MÜZESİ İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

 Bilecik'in Osmaneli ilçesinde Kültür ve Turizm Bakanlığı destekleriyle kurulacak olan Özel Kent Müzesi için çalışmalar devam ediyor.


Bilecik Müze Müdürü Harun Küçükaydın ve müze çalışanları, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'i ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şahin, "Osmaneli Belediyesi olarak ilçemizde Kültür ve Turizm Bakanlığımızın destekleri ile kuracağımız Özel Kent Müzesi için iki konağımızı ve bahçesini hazırlıyoruz. Bakanlığımız adına ilimizden gelen müze müdürümüz ve değerli uzmanlar konaklarda incelemede bulunarak, Özel Kent Müzemizin kurulmasına ilişkin yapılması gereken yol haritasını belirlediler. Tarihi Lefke Çarşısı sonunda restorasyonunu yaptığımız iki konak ve bahçeleri gelen heyet tarafından çok beğenildi. Osmaneli turizmi için büyük değer ifade edecek olan Osmaneli Belediyesi Özel Kent Müzesi için desteklerini esirgemeyen başta Kültür ve Turizm Bakanlığımıza olmak üzeri müzemizin değerli uzmanlarına çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle