OSMANELİ ÜRETTİĞİ PROJELERLE ADINDAN SÖZ ETTİRMEYE DEVAM EDİYOR

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, ilçelerinde bir çok projenin hayata geçtiğini anlatarak, " Bilecik İşkur Müdürlüğümüzle tüm kurumlarla olduğu gibi birlikte bir çok projede işbirliği yapıyoruz. Projeleri hayata geçirmede işbirliği yaptık ve yapmaya devam ediyoruz" dedi.

01 Ekim 2020 Perşembe 13:23
100 Okunma
OSMANELİ ÜRETTİĞİ PROJELERLE ADINDAN SÖZ ETTİRMEYE DEVAM EDİYOR
banner15

 Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, ilçelerinde bir çok projenin hayata geçtiğini anlatarak, " Bilecik İşkur Müdürlüğümüzle tüm kurumlarla olduğu gibi birlikte bir çok projede işbirliği yapıyoruz. Projeleri hayata geçirmede işbirliği yaptık ve yapmaya devam ediyoruz" dedi.


Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Bilecik İŞKUR Müdürü Ayhan Tozan'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Başkan Şahin, "İlçemizde parklarımız, konak restorasyonlarımız, ağaç dikimleri, çevre ve peyzaj düzenlemeleri, korona virüsle mücadele, Sürekli Eğitim Merkezimiz, Tarihi Lefke Çarşı İş Geliştirme Merkezimiz, Kadın Girişimciler Kooperatifi faaliyetleri ve son olarak ta Fide Yetiştirme Projemizde güzel çalışmaları hayata geçirmede işbirliği yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Belediyemiz şirketi ile İŞKUR Müdürlüğümüz arasında yürütmekte olduğumuz İşbaşı Eğitim Programları devam ederken, yeni eğitim ve iş başı eğitim programları konusunda değerli müdürümüz Ayhan Tozan ile bilgi alışverişinde bulundu. Yeni yapacağımız parklar ve restorasyonlar konusunda da yapabileceğimiz ortak çalışmaları değerlendirdik. İlçemize katkıları ve projelerimize destekleri için İŞKUR Müdürümüz Ayhan Tozan'a teşekkür ederek ,çalışmalarımız her gün gelişerek devam ediyor. Osmaneli Belediyesi İŞKUR noktamız ve personel yerleştirme ofisimiz örnek çalışmalarına devam ediyor" dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABEROsmaneli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle