Osmaneli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Çeşmeci güven tazeledi

 Osmaneli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Emin Çeşmeci, olağan genel kurul kongresinde güven tazeledi. 

05 Şubat 2018 Pazartesi 14:11
222 Okunma
Osmaneli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Çeşmeci güven tazeledi
banner15

 Osmaneli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Emin Çeşmeci, olağan genel kurul kongresinde güven tazeledi. 


  Osmaneli Gölpazarlılar Derneği'nde gerçekleştirilen genel kurulda başkanlık seçimine tek listeyle katılan eski Başkan Emin Çeşmeci, 140 oda üyesi bulunan ve 86 kişinin kullandığı oyla 72 evet alarak ikinci kez başkanlığa seçildi.

 Genel kurul, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Tek aday olduğu seçimde konuşan Başkan Çeşmeci, oda seçiminin Osmaneli ye ve ülkeye hayırlar getirmesini temenni etti. Kendisine destek verenlere teşekkür eden Çeşmeci, “İçinizden biri olarak siz şoför arkadaşlarımızın dertlerini, sıkıntılarını çok iyi biliyorum. Görev süremiz içerisinde şoförlerimizin sıkıntılarını çözmek için ve değerli üyelerimizin haklarını ön planda tutmaya gayret gösterdik. Üyelerimizin bizlere yeniden görev ve sorumluluk verilmesi onur vericidir.

 Ben ve ekibim bu sorumluluk bilinci içerisinde şoför arkadaşlarımızın sorunlarına çare bulmaya devam edeceğiz. Ayrıca Oda olarak kaldığımız yerden hizmetlerimize devam edeceğiz. Bizlere güvenen, değer veren arkadaşlarımızı mahcup etmeyeceğiz" şeklinde konuştu.


  Genel Kurula, Belediye Başkanı Münür Şahin, Başkan yardımcısı Hayati Kaba, Ak Parti İlçe Başkanı Mefaret Göbekçi, İYİ Parti İlçe Başkanı Orhan Uğur, Bilecik Birlik Başkanı Halit Gölcan, Osmaneli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Aydın Yıldız, Minibüsçüler Odası Başkanı Serkan Gür ve üyeler katıldı.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle