OSMANELİ'NDE ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMALARI

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

24 Kasım 2018 Cumartesi 13:01
189 Okunma
OSMANELİ'NDE ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMALARI
banner15

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.


  Tören, Hükümet Konağı yanındaki Atatürk anıtına çelen koyarak başladı. Bu programa; Belediye Başkanı Münür Şahin, Başkan Yardımcısı Hayati Kaba, Emniyet Müdür yardımcısı Yalçın Avcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, Şube Müdürü Özkan Can, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Görevi başında şehit edilen öğretmenler ve ebediyete intikal eden öğretmenlerin manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu, akabinde İstiklal Marşı okunup şanlı Türk bayrağı göndere çekildi. Belediye Başkanı Şahin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekinci, tüm eğitimcilerin Öğretmenler Gününü tebrik ederek başarılar diledi.


  Bu törenin ardından Belediye Başkanı Şahin, Milli Eğitim Müdürü Ekinci, Şube Müdürü Can ve bazı öğretmenler; törene gelemeyen yaşlı ve hasta öğretmenleri evlerinde ziyaret ederek günlerini kutladılar. 

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle