OSMANELİ'DE 'SIFIR ATIK PROJESİ' BAŞLATILDI

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde 'Sıfır Atık Projesi' kapsamında her mahalleye Mobil Atık Getirme Merkezi kabinleri konuldu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
07 Eylül 2021 Salı 14:40
69 Okunma
OSMANELİ'DE 'SIFIR ATIK PROJESİ' BAŞLATILDI
banner15

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde 'Sıfır Atık Projesi' kapsamında her mahalleye Mobil Atık Getirme Merkezi kabinleri konuldu.


Osmaneli Belediyesi tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı destekli Balaban İlköğretim Okulu'nda çevre ve atıkları değerlendirme bilinçlendirme etkinliğini gerçekleştirildi. Etkinliğe Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal, Belediye Başkanı Münür Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erhan Döş, belediye çevre koruma ve kontrol müdürlüğü personeli ve zabıta ekipleri katıldı.

Proje hakkında bilgi veren Başkan Şahin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı destekleri ve Osmaneli Belediyesinin sağladığı kaynaklarla ilçede atık miktarını azaltmak, toplanan atıkları değerlendirerek ekonomiye kazandırmak sıfır atık hedefimize varmak için bu önemli projeyi başlattıklarını belirtti.

Şahin, "Öncelikle okullar sonrası halkımızın bilinçlendirilmesi ile atıkların kaynağında ayrıştırılması için sıfır atık projemizi ilçemizde başlattık. Çok kısa sürede eğitimlerle Osmaneli'nde sıfır atık konusunda büyük yol kat edeceğiz" dedi.

Son Güncelleme: 07.09.2021 16:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle