OSMANELİ 2018 EMITT FUARI'NDA

 Bilecik ili ve diğer ilçelerle birlikte Osmaneli de bu yıl 22.’si düzenlenen dünyanın en büyük 5. Turizm Fuarı’ndan biri olan EMITT 2108'de yerini aldı.  

26 Ocak 2018 Cuma 12:54
214 Okunma
OSMANELİ 2018 EMITT FUARI'NDA

 Bilecik ili ve diğer ilçelerle birlikte Osmaneli de bu yıl 22.’si düzenlenen dünyanın en büyük 5. Turizm Fuarı’ndan biri olan EMITT 2108'de yerini aldı.  


  İstanbul’da düzenlenen Emitt Fuarında, Bilecik standında Osmaneli'nin tarihi, turizmi ve önemli değerleri tanıtıldı. Osmaneli'nin başta Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler tesisleri olmak üzere, Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezinde üretilen, Tarihi Lefke Bezi, yöresel Osmaneli bebekleri ve Osmaneli’ ye has diğer ürünler EMITT Fuarında sergilenerek yerli ve yabancı katılımcıların ilgisin çekti.

 EMITT Fuarına 108 ülkeden 4 bin 500 tur operatörü firma müracaat etmiş bulunuyor. Osmaneli'nin tarihi konakları ve evleri ile birlikte, doğal güzelliklerinin de tanıtımı yapıldı. Özellikle şifalı içmeler sularından götürülerek vatandaşlara, suların şifaları anlatılıp, ziyaretçilere takdim edildi. 


  EMITT Fuarı ile ilgili olarak açıklama yapan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, "Osmaneli'nin bugüne kadar ki en büyük eksikliği, kendi değerlerini dışarıya tanıtamaması olmuştur. Osmaneli Belediyesi olarak 4 yıldan bu yana Türkiye'nin neresinde olursa olsun, ulusal ve uluslararası fuarlarda Osmaneli ilçemizi tanıtmaya çalışıyoruz.

 Başlatmış olduğumuz Turizm hamlesi ile birlikte Osmaneli çok yakın bir zamanda bölgemizin parlayan yıldızı olacaktır. Tarihi, Doğal güzellikleri ve bereketli topraklarında üretilen zengin ürün çeşitliliği ile Osmaneli tam bir turizm kenti haline gelecektir.

 Bu çalışmalarımızda bizlere destek olan bütün kurum, kuruluş ve kişilere teşekkür ediyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle