NAMAĞLUP LİDER 1308 OSMANELİ BELEDİYESPOR

   Bilecik 1. Amatör Lig'in 5'inci haftası kapanış maçında 1308 Osmaneli Belediyespor, Bilecik Gençlerbirliğispor'u 3-1 mağlup ederek şampiyonluk iddiasını sürdürdü.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
28 Ekim 2018 Pazar 17:31
570 Okunma
NAMAĞLUP LİDER 1308 OSMANELİ BELEDİYESPOR
banner15

   Bilecik 1. Amatör Lig'in 5'inci haftası kapanış maçında 1308 Osmaneli Belediyespor, Bilecik Gençlerbirliğispor'u 3-1 mağlup ederek ligde yenilmeyen tek takım oldu. 

 

  Ligde yenilgi yüzü görmeyen iki takım 1308 Osmaneli Belediyespor ile Bilecik Gençlerbirliğispor karşı karşıya geldi. Maça dengeli bir oyunla başlayan iki takım birbirlerine üstünlük kurmaya çalıştılar. Maçın 40'ıncı dakikasına kadar orta sahada ikili mücadele şeklinde geçen maçta 1308 Osmaneli Belediyesporlu Onur Keçeci rövanşta golüyle takımını 1-0 öne geçirdi.

 Maçın ikinci yarısına daha atak bir oyunla başlayan deplasman ekibi kanatlardaki hızlı oyunları ile pozisyon üretmeye başladı. Maçın 50'nci dakikasında gelişen bir atak sonrası topla ceza sahası dışında buluşan Onur Keçeci sert ve düzgün vuruşu ağlarla buluştu (2-0).

 Bu golden sonra rahatlayan 1308 Osmaneli Belediyespor gelişen bir atakta savunma arkasına atılan topla buluşan Muhammet Bal ceza sahası içine kadar taşıdığı topu kendisinin sağına kalecinin solunan bırakarak durumu 3-0'a getirdi.

 Bu golden sonra yaptığı oyuncu değişiklilikleri sonrası biraz toparlanan ev sahibi takım ataklar bulmaya başladı. Maçın 80'inci dakikasında oyuna sonradan giren Oğuzhan Şimşirel ceza sahası dışında vurduğu sert ve düzgün şut filelerle buluşunca durum 3-1'e geldi.

 Mücadele bu skorla sonuçlanırken ligde 5'te 5 yapan 1308 Osmaneli Belediyespor puanını 15'e yükselterek liderliğini sürdürdü.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle