LİDER YOLUNA KAYIPSIZ DEVAM ETTİ

 Bilecik 1. Amatör Lig'in lideri 1308 Osmaneli Belediye Spor, haftayı kayıpsız geçerek liderliğini sürdürdü.  

05 Şubat 2018 Pazartesi 14:56
252 Okunma
LİDER YOLUNA KAYIPSIZ DEVAM ETTİ
banner15

 Bilecik 1. Amatör Lig'in lideri 1308 Osmaneli Belediye Spor, haftayı kayıpsız geçerek liderliğini sürdürdü.  


  Bilecik 1. Amatör Lig 17'inci hafta müsabakasında 1308 Osmaneli Belediye Spor kendi saha ve seyircisi önünde Gölpazarı Belediye Spor'u 5-0 yenerek, yolunan kayıpsız devam etti. Bu galibiyet sonrası puanını 48'e çıkaran 1308 Osmaneli Belediye Spor liderliğine devam ederken, haftaya zorlu Söğüt deplasmanında Söğüt Spor ile karşılaşacak.

"Şampiyonluk yolunda emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz"


Takımın iyi bir hava yakaladığı ve 17 haftada 16 galibiyet bir mağlubiyet ile grupta lider olduklarını anlatan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, "İlçemizde sporda olan başarılarımız devam ediyor. Dün oynanan maçta takımızın 5-0'lık net bir galibiyet aldı. Gölpazarı Belediye Spor maçı her iki takımında centilmence mücadelesine sahne oldu. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz" dedi.

 "U15 takımımız finale kaldı"


  Bu hafta U15 futbol takımlarında farklı bir galibiyet aldığını anlatan Şahin, "U15 Futbol takımımızda Bozüyük Vitra Sporu 4-1 yenerek finale kaldı. Finalde Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor ile karşılaşacak takımımıza şampiyonluk yolunda başarılar diliyoruz. Sporun her branşında oluşturduğumuz değerli hocalar organizasyonunda başarılar elde ederek Osmaneli'nin tanıtımını sağlıyoruz. Gençlerimizi sporla kötü alışkanlıklardan korurken, onların birlikte hareket eden vatanına, milletine, bayrağına ,devletine bağlı, milli değerlerine ve dinine sahip çıkan bireyler olarak yetiştiriyoruz. Sporda amacımız her zaman söylediğimiz gibi 'gençlerimizi ve çocuklarımızı, değerli hocalarımız eşliğinde yetiştirerek, kuvvetli bir alt yapı oluşturmak ve sonrası üst liglere, milli takımlara sporcu vermek' olacak. Osmaneli'ni bu hedeflere götüren değerli sporcularımıza,ailelerine, hocalarımıza, yöneticilerimize ve büyük taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Spor centilmenlik ve kardeşliktir" dedi.

Son Güncelleme: 05.02.2018 23:08
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle