KRİTİK UYARIYI YAPTI

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, ilçe halkına uyarıda bulunarak, "Korana virüs Bilecik için yeniden sağlığımızı tehdit eder boyuta geldi. 15 gün kritik, lütfen kurallara uyalım" dedi.

26 Ekim 2020 Pazartesi 11:54
563 Okunma
KRİTİK UYARIYI YAPTI
banner15

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, ilçe halkına uyarıda bulunarak, "Korana virüs Bilecik için yeniden sağlığımızı tehdit eder boyuta geldi. 15 gün kritik, lütfen kurallara uyalım" dedi.


Başkan Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, "Korona virüs ile mücadelede Bilecik ve ilçemiz çok kısa süre önce Türkiye ortalamasının altında bir seviyeye gelmişti. Özellikle Osmaneli olarak 27 Nisan'da vaka sayısını neredeyse sıfırlamıştık. Ancak son bir aydır ilimiz ve tüm ilçelerimiz için yeniden riskli konuma geldik. Özellikle önümüzdeki 15 gün ilimiz ve ilçelerimiz için çok önemli, kış koşulları başlamadan Türkiye ortalamasının altında vaka sayısına inmeliyiz. Osmaneli şirketlerimizde çalışan yoğun personel hareketleri, tarımda yoğun son hasat zamanı hala devam eden nikah törenleri ve özellikle köylerimizde mevsimlik işçi hareketleri nedeniyle son günlerde korona virüs vaka sayısında ilimiz ve diğer ilçelerimizde olduğu gibi ani bir yükseliş oldu. Panik yapmadan önümüzdeki 15 günü kuralları çok sıkı uygulayarak geçersek 27 Nisan'da başardığımız gibi yine Türkiye ortalamasının altında bir vaka sayısına gerileriz. Bilecik ilinde ilçelerimizde ve Osmaneli'nde korona virüs riskini en alt seviyeye çekmeliyiz. Unutmayalım bu süreçte genç yaşlı bir çok kardeşimizi, büyüğümüzü kaybettik. Şu an kritik eşikte hastanelerde tedavi gören 3-4 kardeşimiz var. Onlar için dua ediyoruz ama içlerinde entübe konumunda olanda var. Onlara da Allah şifalar versin diliyoruz" dedi.
"15 gün olağanüstü çaba göstererek 27 Nisan'da ki ortamı yakalayalım"
Başkan Şahin, açıklamasının devamında, "Değerli Osmaneli halkı işin şakası yok, birimizin dikkatsizliği hiç günahı sorumluluğu olmayan arkadaşlarımızın da risk almasına hatta ölümüne sebep oluyor. Lütfen kurallara uyalım, yine 15 gün olağanüstü çaba göstererek 27 Nisan'da ki ortamı yakalayalım. Tekrar kurallara uyan kardeşlerimize teşekkür ederken bir 15 gün çok sıkı tedbirlere uyarak, kendimizi, yakınlarımızı, sevdiklerimizi ve değer verdiklerimizi koruyalım. Allah korusun sonrası keşkelerin bir faydası olmuyor. Korona virüs döneminde hastalığa yakalanarak ölen kardeşlerimize, büyüklerimize Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Şu an pozitif çıkan hastalarımıza ve karantinada olan kardeşlerimize Allah'tan şifalar diliyorum" dedi.

Son Güncelleme: 26.10.2020 12:06
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tarih şimdi,,, 26 ekim...6 2020-10-26 23:29:16

...........maşAllah bi taraftan da tabi...
..........MAŞALLAH BAĞIŞIKLIK KUVVETLİLİĞİNE DE YAANİ..


...........maşAllah bi taraftan da tabi...
..........MAŞALLAH BAĞIŞIKLIK KUVVETLİLİĞİNE DE YAANİ..


:::::::::::::::::::

Avatar
tarih şimdi,,, 26 ekim...7 2020-10-26 23:38:54

POPULASYONUN (NÜFUSUN) YÜZDE 80İ TEST (+) OLABİLİR DENİYOR..
……………..test yapılsa yapılmasa,,,yüzde 80 de test pozitif çıkabilir deniyor kiii………..
::::::::::::::::::::::
TEST (+) OLANLARIN BULAŞTIRMAMASININ ÇARESİ DE,,,MASKEDİR DENİYOR…

E HADİ,,,,BİLİNEN YOR YORDAMDAYIZ DA ZATEN….

:::::::::::::::::::::
KAPALI ALANDA
AÇIK ALANDA ,,,,,HER NE TOPLULUKTA,,,,ÇARŞIDA PAZARDA,,MASKELİ OLALIM O ZAMAN….

EEE:…HADİ…
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle