KOMUTAN DEMİRPEHLİVAN'A VEDA YEMEĞİ

Bilecik İl Jandarma Komutanlığı'na atanan Osmaneli İlçe Jandarma Komutanı Yunus Demirpehlivan için veda yemeği düzenlendi.  

17 Kasım 2018 Cumartesi 17:08
330 Okunma
KOMUTAN DEMİRPEHLİVAN'A VEDA YEMEĞİ

Bilecik İl Jandarma Komutanlığı'na atanan Osmaneli İlçe Jandarma Komutanı Yunus Demirpehlivan için veda yemeği düzenlendi.  


  Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler Tesislerinde düzenlenen veda yemeğine; Belediye Başkanı Münür Şahin, Cumhuriyet Savcısı Haydar Doğan Hakim Sait Duran, Jandarma Komutanı Teğmen Eyüp Uzun, Emniyet Müdür vekili Yalçın Avcı, İznik İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Tuncay Doğan, Kurum müdürleri sivil toplum başkanları, muhtarlar ve askeri personel katıldı.


  Yemekte konuşan Belediye Başkanı Şahin, görev süresince uyumlu ve gayretli çalışmaları nedeni ile İlçe Jandarma Komutanı Demirpehlivan'a teşekkür etti ve hediye takdim etti. Başkan Şahin, "Yunus Demirpehlivan komutanımız vatandaşlarımızın beğenisini kazanmış, arkasında güzel hizmetler bırakmıştır. Kendisini tanımaktan mutluyuz. İlçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.


  Komutan Demirpehlivan ise yaptığı açıklamada, "Öncelikle bu yemeği düzenleyen mesai arkadaşlarım olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sizleri tanımak, Osmaneli halkını tanımak, burada görev yapmak, sonsuz gurur ve mutluluk verici bir şey. Osmaneli insanıyla, yöresiyle, yaşantısıyla farklı olduğunu ve unutulmayacak bir ilçe olduğunu yaşayarak gördük. Bundan sonra rütbem ne olursa olsun Osmaneli’nin bir turizm elçisi olacağımı tüm kalbim ile söylüyorum. Osmaneli her zaman kalbimizin köşesinde yer alacaktır. Ben bir kez daha tüm mesai arkadaşlarıma ve Osmaneli halkına teşekkürlerimi sunuyorum. Bir hakkımız varsa helal olsun, sizler de hakkınızı helal edin" dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle