İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ BÖLÜKBAŞI, BAŞKAN ŞAHİN'İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

 Osmaneli İlçe Emniyet Müdürü Fatih Bölükbaşı, Belediye Başkanı Münür Şahini makamında ziyaret etti.  

20 Nisan 2018 Cuma 15:36
205 Okunma
İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ BÖLÜKBAŞI, BAŞKAN ŞAHİN'İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
banner15

 Osmaneli İlçe Emniyet Müdürü Fatih Bölükbaşı, Belediye Başkanı Münür Şahini makamında ziyaret etti.  


  4.Sınıf Emniyet Müdürü olan Fatih Bölükbaşı geçtiğimiz haftalarda göreve başladı. Emniyet Müdürü Bölükbaşı, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün Osmaneli genelindeki çalışmaları ve denetimleri hakkında Başkan Şahin'e kısaca bilgi verdi. Fatih Bölükbaşı, Bilecik İl Emniyet Müdürlüğünde Şube Müdürü iken Osmaneli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanmıştı.

 Ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şahin, “Emniyet Genel Müdürlüğümüzün hizmet kalitesi ve başarısı gün geçtikçe artmaktadır. Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutladığımız şu günlerde İlçe Emniyet Müdürümüzün ziyareti bizim için çok kıymetlidir. Geçtiğimiz haftalarda ilçemizde göreve başlayan müdürümüze yeni görevinde başarılar diliyor, Osmaneli’mize hoş geldiniz diyorum. Osmaneli Belediyesi olarak her zaman İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün çalışmalarını destekledik. Bundan sonra da Allah birliğimizi dirliğimizi daim etsin, vatanımıza birlikte hizmet etmeyi bizlere nasip etsin.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle