HASTANEYE KALDIRILMIŞTI SON DURUMU NASIL ?

Korona virüs (Covit-19) salgınına yakalan ve Bilecik Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, temizlik, maske ve mesafeye dikkat edin çağrısı yaptı.

03 Aralık 2020 Perşembe 13:20
652 Okunma
HASTANEYE KALDIRILMIŞTI SON DURUMU NASIL ?

Korona virüs (Covit-19) salgınına yakalan ve Bilecik Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, temizlik, maske ve mesafeye dikkat edin çağrısı yaptı.

Geçtiğimiz günlerde Covid-19’a yakalanan ve hastalığının kötüye gitmesi sonrası Bilecik Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'i Osmaneli İlçe Devlet Hastanesi Başhekim Güliz Özyaşar ile Hastane Müdürü Sinan Mut ziyarette bulundu.
"Temizlik, maske ve mesafeye dikkat edin"
Başkan Şahin’in durumunun iyi olduğu öğrenilirken, elleriyle yaptığı ‘Tamam’ işaret ile moralinin düzgün olduğu mesajını verdi. Diğer yandan Başkan Şahin, tüm Bilecik halkına selamlarını iletirken, temizlik, maske ve mesafeye dikkat etmelerini söyleyerek, sağlık çalışanlarına da teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle