GENÇLER KİCK BOKSTA DA EĞİTİLECEK

 1308 Osmaneli Belediye Spor Kulübü bünyesinde Kick Boks branşında da eğitimler verilecek. 

07 Temmuz 2018 Cumartesi 13:06
396 Okunma
GENÇLER KİCK BOKSTA DA EĞİTİLECEK
banner15

 1308 Osmaneli Belediye Spor Kulübü bünyesinde Kick Boks branşında da eğitimler verilecek. 


  Amatör spora büyük önem veren 1308 Osmaneli Belediye Spor Kulübü, her geçen gün branşlarına yenisini ekliyor. Osmaneli'de amatör spor alanında başarılı çalışmalara imza atan ve şampiyon gençler yetiştiren kulüpte, kick boks alanında da isteyenlere eğitimler verilecek.

 Belediye Başkanı Münür Şahin konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Almanya'dan iki yıl önce Bilecik'e gelen kick boks eğitmeni Enes Tetik, milli takıma sporcular yetiştirmek ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla Bilecik'te kurduğu salonda, sporcular yetiştiriyor. Osmaneli'de 1308 Osmaneli Belediye Spor bünyesinde Kick Boks şubesinde Enes Tetik faaliyetlerini sürdürecek. Bu atılımın Osmaneli'de gençlerimiz ve çocuklarımız için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
  Kayıtların Osmaneli Belediyesinde yapılabileceği kaydedildi. 

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle