DOKUMA KURSU İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Bilecik’in Osmaneli İlçe Belediyesi ve Bilecik İŞKUR Müdürlüğü arasında Dokuma Kursu İşbirliği protokolü imzalandı.  

18 Ekim 2019 Cuma 12:51
35 Okunma
DOKUMA KURSU İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Bilecik’in Osmaneli İlçe Belediyesi ve Bilecik İŞKUR Müdürlüğü arasında Dokuma Kursu İşbirliği protokolü imzalandı.  


  Osmaneli Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler Tesislerinde yapılan imza törenine Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve Bilecik İŞKUR İl Müdürü Ayhan Tozan katıldı.


  İmza töreni sonrasında bir açıklamada bulunan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, “25 kişinin dokuma (lefke bezi üretimi) konusunda alacağı eğitim Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezimizde dört ay boyunca devam edecek. Kursiyerlerin aynı zamanda gelir de elde edeceği proje lefke bezi üretimine büyük destek sağlayacak. İŞKUR ile imzaladığımız dokuma (lefke bezi üretimi) eğitim projemizde bizlere destek olan İŞKUR Müdürümüz Ayhan Tozan'a ve Milletvekilimiz Selim Yağcı'ya çok teşekkür ediyoruz. İnşallah Osmaneli TYP projelerle yeni yatırımları bu dönemde daha büyük başarı ile gerçekleştirecek” ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle